095 9172 714 sandra@glossylook.hr
Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00kn!

Pravila privatnosti

PRAVILA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Pravila o zaštiti privatnosti opisuje kako GLOSSY LOOK j.d.o.o. postupa s Vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i telefonski broj, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje GLOSSY LOOK j.d.o.o. sazna prilikom korištenja internet trgovine. Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine, kako bi Vam omogućili korištenje svih pruženih opcija. GLOSSY LOOK j.d.o.o. kao voditelj obrade podataka obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Ova Pravila zaštite osobnih podataka opisuju koje se vrste podataka obrađuju i u koje svrhe, te Vaša prava vezana uz takvu obradu. GLOSSY LOOK j.d.o.o. je usmjeren na zaštitu Vaših osobnih podataka i njihovu obradu u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Pročitajte ova pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo Vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti. Korištenjem internet trgovine glossylook.hr korisnici dobrovoljno i neopozivo prihvaćaju da će GLOSSY LOOK j.d.o.o. obrađivati njihove podatke u svrhu otvaranja korisničkog računa u internet trgovini, obrade narudžbi putem internet trgovine i dostave naručenih proizvoda na adresu koju je korisnik naznačio, uključujući slanje e-poruka ili sms poruka od strane prodavatelja ili dostavne službe kako bi ih obavijestio o statusu narudžbe ili dostave, obrade povrata narudžbi, upravljanja njihovim korisničkim računom u internet trgovini GLOSSY LOOK j.d.o.o., stupanja u kontakt s njima ako dođe do poteškoća s bilo kojom njihovom narudžbom ili iz logističkih razloga, odgovaranja na njihove upite, savjete, komentare, prigovore i sl., rješavanja svih sporova ili pritužbi koje se odnose na ili proizlaze iz aktivnosti komuniciranja podataka prema trećim stranama (npr. dostavnim službama).

Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam dobrovoljno dostavite i samo za svrhe navedene u ovim Pravilima zaštite osobnih podataka. Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za obradu Vaše narudžbe.

Vaše podatke dijelimo isključivo s dostavnom službom, našim partnerom za dostavu Hrvatska pošta d.d., Zagreb, Jurišićeva 13.

Uz pomoć sakupljenih podataka u mogućnosti smo Vam isporučiti željene artikle, obavijestiti Vas o trenutnom statusu Vaše narudžbe ili izvršiti povrat uplaćenih sredstava u slučaju reklamacija ili povrata kupljenih predmeta.

GLOSSY LOOK j.d.o.o. obvezuje se čuvati privatnost svih svojih kupaca i njihovih osobnih podataka.

Ne prikupljamo i ne koristimo osobne podatke maloljetnih osoba (u okviru razumnih granica ukoliko nam je moguće spoznati dob korisnika), osim uz izričitu suglasnost roditelja ili staratelja. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail ili druge podatke koji bi Vas mogli pomoći identificirati), jer ćemo obradu takve komunikacije morati odbiti.

Vaša prava su slijedeća:

Pravo na pristup:
imate pravo dobiti od nas potvrdu o tome obrađuju li se vaši osobni podaci, te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup osobnim podacima. Informacije o pristupu uključuju – između ostalog – svrhe obrade, kategorije osobnih podataka o kojima je riječ, primatelje ili kategorije primatelja kojima su osobni podaci bili ili će biti otkriveni. Međutim, to nije bezuvjetno pravo i interesi drugih pojedinaca mogu ograničiti Vaše pravo pristupa.
imate pravo dobiti kopiju osobnih podataka koji se obrađuju. Za daljnje kopije koje ste zatražili, možemo naplatiti razumnu naknadu na temelju administrativnih troškova.

Pravo na ispravak:
imate pravo ishoditi od nas ispravljanje Vaših netočnih osobnih podataka. Uzimajući u obzir svrhe obrade imate pravo dopuniti nepotpune osobne podatke, među ostalim i davanjem dodatne izjave.

Pravo na brisanje (“pravo na zaborav”):
pod određenim uvjetima, imate pravo ishoditi od nas brisanje Vaših osobnih podataka i mi smo obvezni izbrisati takve osobne podatke.

Pravo na ograničenje obrade:
pod određenim uvjetima, imate pravo ishoditi od nas ograničenje obrade Vaših osobnih podataka. U tom će slučaju odgovarajući podaci biti označeni i mogu biti obrađeni samo u određene svrhe.

Pravo na prigovor:
pod određenim uvjetima, imate pravo na prigovor u bilo kojem trenutku na obradu Vaših osobnih podataka, iz razloga koji se odnose na Vašu konkretnu situaciju ili kada se osobni podaci obrađuju u cilju izravnog marketinga te možete tražiti od nas da više ne obrađujemo Vaše osobne podatke.

Pravo na prenosivost podataka:
pod određenim uvjetima, imate pravo zaprimiti osobne podatke koji se odnose na Vas, koje ste nam pružili u strukturiranom, uobičajeno upotrebljivom i strojno čitljivom formatu i imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade, bez našeg ometanja.

Korisnik koji se prijavljuje za primanje obavijesti o proizvodima i prilikama unosom svojih podataka na Internet stranici glossylook.hr te dvostrukom potvrdom ispravnosti e-mail adrese, daje privolu za obradu svojih osobnih podataka.

Privolu Korisnik može povući u svakom trenutku obaviješću na mail adresu sandra@glossylook.hr

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti na linku ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.